Bogføring & Moms

Har du brug for assistance til bogføring?

Lønadministration

Har du brug for assistance til lønadministration?

Regnskab

Har du brug for assistance til regnskab?

Rådgivning

Har du brug for mere konkret rådgivning?

Bogføring & Moms

Hos Semplex går vi op i at din virksomheds økonomi skal optimeres til dets fulde potentiale. Vi hjælper med at opsætte eller optimere bogholderiet og ordne dine indberetninger, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

Bogføring og moms kan variere i alt fra kompleksitet til omfang og vi forstår at hver virksomhed har brug for en specialiseret løsning. Vi har flere års erfaring med flere bogføringssystemer, mange virksomhedstyper og erhverv så vi kan skræddersy vores ydelse så det passer til netop din virksomhed.

Lønadministration

Søger du hjælp til at få opstartet lønkørsler mv eller synes du at det er blevet for besværligt at holde styr på lønregnskaber, timesedler og kørselsregnskaber, så lad Semplex hjælpe dig. På den måde slipper du for at bekymre dig om det administrative arbejde og kan være sikker på at dine medarbejdere for den rigtige løn udbetalt.

Vi kan hjælpe dig med at håndtere løngrundlag og sikre at indbetalinger til skat og pensionsordninger mm. altid er i overensstemmelse med regler og kontrakter.

Regnskab

Hos Semplex har vi flere års erfaring inden for regnskab, som sikrer et professionelt opstillet årsregnskab der lever op til kravene i årsregnskabsloven.

Årsregnskabet bliver udarbejdet og opstillet på baggrund af bogføringen af årets posteringer (hvilket vi gerne hjælper med) herefter bliver de relevante poster afstemt så vi sikrer korrekte tal i regnskabet.

Vi gennemgår gerne årsregnskabet med dig, så du før det bedst mulige overblik over din økonomiske situation.

Vi assisterer med de nødvendige indberetninger til henholdsvis Erhvervsstyrelsen og SKAT.

Rådgivning

Hos Semplex tilbyder vi professionelt og engageret rådgivning, målrettet dine ønsker og behov. Nedenfor kan du se et udpluk af vores rådgivningsservices:

  • Økonomisk sundhedstjek
  • Selskabsskat
  • Moms og afgifter
  • Stiftelse og opstart af virksomhed
  • Ændring af vedtægter mv.